Parken Zoo

ParkenZoo2

En heldag på Parken Zoo med maken och barnen, syskonbarnen, svåger och bägge mina systrar. Kanonfint väder, även om djuren kanske tyckte det var lite för varmt då dom hellre låg och sov ungefär. Vilket fall alla stora kattdjuren. Barnen uppskattade det hela, även om djurparken nog är lite för liten för oss nu roll Vi gick igenom hela ganska fort, innan lunch till och med. Men efter lunchen så gled vi in på den lilla nöjesparken så barnen fick åka karuseller också.

ParkenZoo1

Vår familj är delad. Jag och V älskar att åka karuseller daidai Han åkte nästan alla, några få ville han inte åka då dom för honom var för små barn. Jag fick följa med på tre, en åkte han själv, två med C, två med kusin J, en med kusin J och hans pappa och så en med sin egen pappa. Maken och C är inte så förtjusta i karuseller. Hon åkte kanske tre olika karuseller, varav en blev åkt två eller tre gånger. Sen spelades det lite spel och ett varsitt gosedjur vann dom.

ParkenZoo3

I souvenirshoppen innan hemgång köpte dom något för sina egna pengar och hela familjen köpte milkshake att slurpa på i bilen hem, varmt som det var. En bra dag för familjen och jisses vad trött man kände sig. Nog inte så mycket för djurparken utan mer för värmen som var. Nöjda barn som sen somnade utan protester smile sleep

Namnlös

Det här inlägget postades i - C, - V, Allmänt, Dagstripp, Foto&Film, Kidsen. Bokmärk permalänken.