Framsteg, eller något

20170713_195954

Mår: Jovars, det knatar på liksom. Strax över en vecka utan sociala medier och jag känner mig lugnare. Börjar känna mig lite mer tillfreds. Även om jag såklart fortfarande kan undra om det märks att jag är borta. De som betyder något för mig (och kollegor som frågat) vet att jag är borta därifrån och att jag kan nås på messenger om man vill mig något. Det eller sms. Man blir så mycket mer medveten om faktiskt hur lite vissa vet och bryr sig om mig. Såna där så kallade vänner. Well, man ska göra sånt som man själv mår bra av och om det innebär att ta bort vissa aspekter eller folk ur sitt liv så är det som får ske. Jag är i fokus. För en gångs skull.

SömnMönster

Sömn: Min nya FitBit läser av min sömn lite mer än den förra. Nu kan jag se hur jag ligger till i sömnen, med REM, lätt och djup sömn. Samt såklart hur mycket jag är vaken. Det är intressant att se. Sömnen är fortfarande ganska så katastrofal. Känner mig i regel aldrig utvilad. Kanske är dags för ett läkarbesök? Urgh… orka. Vilket fall, bilden ovanför är sömnen efter onsdagen och torsdagens nattpass.

Idag: Har varit en lugn dag. Gjorde natten till idag så jag brukar vara segare än vanligt. En promenad, lite mathandling och dammsugning. Det är ungefär det. Suttit i min gungstol och läst lite bok samtidigt som barnen har badat och lekt i poolen. Dom använder den bra mycket mer än oss vuxna, men dom är tåligare? Eller så är vi kinkigare. Jag vill ha varmt, minst 25 i HELA poolen (och inte bara ytan) om jag ska utan problem bada. Sällan är det så varmt, men jag har varit i poolen och badad. En gång i år…

MinnaPåPromenad

Vilddjuren/Träning: Minna fick äran att följa med idag på min PW. Det blev 4km totalt. Allt för varmt för längre. I alla fall för fluffbollar till hundar. Det är så jag ska gå utan dom, men om jag ändå ska ut kan jag lika gärna ta med mig en hund liksom. Oftast blir det Cleo för husfridens skull. Hon härjar och tuggar om jag lämnar henne så det är enklast att ta med henne ut när jag är själv eller maken sover. Men idag så fick Minna följa med ut. Hon blev så glad så! bounce Som en vanlig normal promenad så såg vi inget spännande alls, inte ens något ospännande. Bara vi, grusväg, skogsstig, träd och blåbärsris. Men det är alltid skönt att få komma ut, även om jag inte kan koppla av lika mycket som jag kunde med Peggy. Då kunde jag verkligen stänga av hjärnan och bara vara.

Ikväll: Blir jag ensam igen. Känns som ett återkommande tema (och det är det) Blir väl popcorn och något att se på tv, vad vet jag inte än.

Imorgon: Far familjen, minus hundar, iväg till Parken Zoo.

Nu: Smutta cider och… laga mat? Verkar som att lotten föll på mig att se till att magar fylls med mat.

Namnlös

 

Det här inlägget postades i - Min träning, Allmänt, Foto&Film, Träning, Vilddjuren. Bokmärk permalänken.