Redo för en vandring!

Sömn: sov som en kratta inatt. Vaknade av någon anledning varannan timme. 00, 02, 04 och så vidare. Jag vet inte varför. Det var inte varmt, jag drömde inget (som jag vet om), maken lät inte, Cleo lät inte, barnen lät inte, inga ljud utifrån. Jag bara vaknade, om och om igen. Frustrerande.

20170711_142553

Idag: Spenderade jag upp pengarna jag fick i present. Ett par hiking skor i GoreTex som ska gås in nu så dom blir lite mjukare och fina att knata i innan jag ger mig ut på en längre vandring. Irriterande dock att gå och kolla. Herrskorna var dova i färgerna, svart,brunt och grått. Damskorna var av någon anledning rosa och lila. Jag menar, what?! Hittade tillslut ett par svarta med röda detaljer, osäkert dock om det var dam- eller herrskor, men who cares? Dom var tjusiga och bekväma (för att vara stela och oanvända). Sen blev det en ny FitBit. En vars armband går att byta ut om man vill/behöver. Fanns såklart smalare och billigare, men jag vill ha en display då den fungerar som klocka också (främst på jobbet). Lite mer finesser än den förra också.

Ikväll: Blir jag solo igen. Maken försvinner ut på jakt (igen, jag vet!) Men jag kommer ha Morden i Midsomer att roa mig med.

Nu: Chill på altan i värmen. Härliga, fina altan och härliga, fina dag 🙂

Sen: Besök av R och ta sig orken att laga någon mat.

Namnlös

Det här inlägget postades i Allmänt, Foto&Film, Mobilinlägg. Bokmärk permalänken.