Bra helg :)

Medeltidsmarknad2017

Idag: Åkte vi in till stan för Medeltidsmarknaden som var i Wadköping. Det var populärt i år med hos barnen. Vi kollade på riddarna, provade på yx-kastning, pilbåge och spjut, strosade bland marknadsstånden och så fick dom en varsin sak. Vädret var helt klart på vår sida. Inte för varmt utan alldeles lagom. På kvällen sen jobbade jag en kort sväng innan det blev soffläge medan maken är ute och jagar. Igen. Man kan tro att det är höst… Annars har det varit lugnt. Spånat på vad jag ska köpa på XXL. Försökt motivera mig till att ge mig ut för en PW/löprunda (det blev inget). Kanske blir det en mer produktiv dag imorgon hm

Firande

Igår: Efter en seg start, jobbade natten, firades (främst) pappa och jag. Vi har båda fyllt år, 6 och 7 juli, och vi brukar ta ett gemensamt firande. I år blev det Pitchers med mat och bowling. Om vi körde lag så vann min bana, bara så ni vet wink Det var en trevlig eftermiddag/tidig kväll ute med hela min familj. Kvällen avslutades i soffan, själv såklart för maken drog ut på jakt (igen).

Vilddjuren: Har haft det chill i dagarna två. Ja, förutom att dom åkt med i bilen när maken farit iväg för att jaga. Får se om jag hittar energin till en PW/löprunda imorgon.

Nu: Mer soffläge. Eller sängen. Får se…

Namnlös

Det här inlägget postades i Allmänt, Dagstripp, Foto&Film. Bokmärk permalänken.