Solig födelsedag

hundglass

Vilddjuren: Fick en varsin ”glass” av mig denna soliga dag. Även om det är min födelsedag så fick dom lite gottis. Det blev uppskattat och alla tre slickade och mumsade för glatta livet. Cleo sprang först mellan alla tre innan det tillslut blev en överenskommelse om vem som skulle ha vilken och alla fick vara ifred med sin ”glass”. Är vattenmelonen slut i huset så får man ta något annat smile

Idag: Är som sagt min födelsedag. Inte mycket till firande här, ska jobba i natt. Men ungarna gav mig ett eget gjort paket, maken gav en chokladask och blommor. Firandet tas en annan dag. Och med Facebook inaktiverat så får jag bara sms nu, av dom som vet att jag fyller och som bryr sig. Så familjen heart

Hipp hipp hurra till mig surprise

Namnlös

Det här inlägget postades i Allmänt, Foto&Film, Vilddjuren. Bokmärk permalänken.