För mitt välmående

Bärstarundan

Träning: Det flyter på med mina promenader. Tog igår en ny 3km runda med löpintervaller. Sprang nog mer än halva totalt denna gång. Skyndar långsamt men det rör sig åtminstone. Så idag, när maken var hemma och allt (sovande förvisso men ändå) blev det en längre promenad runda. Jag och Cleo knatade Bärsta rundan och totalt blev det 6,6km när jag la in en liten avstickare genom skogen. Vädret var med oss med sol och moln och inte allt för mycket vind heller. Ganska händelselös promenad med Cleos vanliga rävhopp ner i högt gräs och förkärlek till att gå i dikena. Hon sprang på ett rådjur, en bock, när hon knatade i ett dike och då blev det fart kan jag säga! Svosch! Så flög bocken upp från diket och for genom fältet med Cleo efter sig tills linan tog slut och hon fick surt stirra på bocken som skuttade vidare, samtidigt som hon protesterade och ville få matte att släppa henne. Så kan det gå.

Mår: Det gäller att komma till en punkt när man bara känner att enough is enough! Och att också komma till punkten med acceptans. Att acceptera att vissa saker är som dom är och man får göra det man kan utefter förutsättningarna man har. Ta bort det som får en att må dåligt och ta in det som får en att må bättre. Ungefär så. Så jag har nu sagt adjö till sociala medier. Facebook och Instagram får nu stå åt sidan på obestämd tid. Tror att det kommer vara bra för mig. Fokusera på mig nu. På vad jag mår bra av. På vad jag vill. Så det så.

Igår: Blev det både muffins bak x 2, en kompis över på lek för V och bio för hela familjen, ”Dumma Mig 3”. En relativt lugn dag ändå.

20170704_133524

Idag: Blir det ännu lugnare. Bakat en kladdkaka (som lockar på mig as we speak). Annars har jag inget planerat idag. En lugn stillsam hemmadag med bokläsning, chill och promenad. Avslutar med ”Morden i Midsomer” sen ikväll.

Nu: … äta kladdkaka….?

Namnlös

Det här inlägget postades i - Min träning, Allmänt, Foto&Film, Träning, Vilddjuren. Bokmärk permalänken.