Stress och jäkt

 träning

Träning: Framsteg har gjorts! Idag på morgonrundan så gjorde jag löpintervaller. Lite sådär spontant bara. I slutänden så sprang jag totalt halva rundan på 3km, vilket är bra mycket mer än jag hade kunnat ana. Glatt överraskad victory Annars har mina morgonpromenader fortsatt varje morgon, 3km är standard rundan. Då är jag borta från barnen en halvtimme, vilket dom är helt okej med. Och har klarat det bra. Nästa vecka, eller möjligen imorgon redan, kan jag öka längden. Då är maken hemma och barnen har någon vuxen om det skulle vara något. Imorgon blir det bara promenad dock, löpintervaller kan jag ta på söndag som tidigast. Och igår fick Cleo span på en ekorre. Det var väldigt intressant kan jag säga lol

Sömn: Hyfsat jämn i antal timmar. Snittar på 8timmar/natt denna dagvecka sleep

FFDP

Snöat in på:Five Finger Death Punch” i musikvärlden. Dom går varma i högtalare plus hörlurar på jobbet cool

Jobb: Dagveckan är äntligen överstökad. Jag både gillar och ogillar dagveckan. Det är skönt med dagtid och kunna ha rutiner för vardagen. Men tiden är inte den bästa och framförallt, det är stressigt! Första tåget, stress! det avgår en timma senare. Andra tåget, chill. Med en väntetid på dryga timmen. Långtråkigt. Tredje tåget, stress delux! det avgår inom 43min. För er som inte vet tiderna. Dagtågen vändstädas. En trea (alltså tre vagnar) ska städas på 45min. Första tåget hinner man tidsmässigt. Men sen så kommer ju passagerare, och man vill vara klar innan dom kommer ombord, och dom kliver ombord i snitt 20min innan avgång. Så med en tidsrymd på 60min, varav 45min ska städas, så har jag i verkligheten 40min, Låter lätt? True, men lägg sen in hur stökigt det är och dessa 40min är alldeles för korta. Så man får stressa. Tåg två behöver jag inte ta upp, där är det gott om tid. Tåg tre däremot, som också den är en tre vagnars. Huga! Kommer det i tid så avgår det 43min senare. Kom ihåg, vi har 45min städtid på en trea. Och detta står inne i -43-, alltså kortare tid. Lägg sen till passagerarna som kliver ombord 20min innan avgång. Då fick man 23min på sig helt plötsligt. Och detta tåg är så skitigt och skräpigt att man bara vill gråta! Kliver av, efter stress, svett och jäkt, med två stora sopsäckar á 20kg styck(minst, troligen närmare 30). Sen ska vi inte ens ta upp om detta tåg (eller första) är försenat! Urgh! Men nu är det avklarat för denna gång och jag kan pusta ut och slappna av.

20170628_201258

Vilddjuren: Tjejerna Siri och Minna fick njuta av en kvällspromenad tillsammans med mig i solen i onsdags love

Mår: Bortsett från krämporna i armbågarna, som jag tror härrör från bärandet av 20-30kg säckar, ganska bra ändå. Ser fram emot vissa saker med förhoppning.

Nu: Fredagsmys för barnen med film i soffan.

doctor strange

Sen: Fredagsmys för mig själv med ”Doctor Strange” på tv.

Namnlös

Det här inlägget postades i - Min träning, Allmänt, Foto&Film, Träning, Vilddjuren. Bokmärk permalänken.