Knatar på

prom1

Träning: Ja det kommer bli en del uppdateringar nu kring min träning och promenerande. Det tillhör försöket att komma igång igen och att fortsätta. Motivation here I come, I hope. Dagvecka som jag gör just på nu på jobbet, sista för våren innan sommarens schema tar vid (i 1½ månad), så tar jag mig ut på morgonen, vilket faktiskt är riktigt skönt. Det är en bra start på dagen. Jag kan tyvärr inte gå på dessa utan att sakna Peggy och våra morgonpromenader vi hade sad Men Cleo får vara mitt sällskap just nu, hon behöver ändå få komma ut och bränna en del av sin valpiga energi. Igår tog vi en 3km promenad på morgonen. Idag tog vi nästan 3,8km. Och såklart är det power walks jag tar där på morgonkvisten. Höja både min och plutts puls. Vet inte än om jag kan ge mig på längre, då jag lämnar barnen själva hemma. Men nästa vecka har mannen semester och då kan jag utan problem vara ute längre om jag skulle vilja.

prom2

Sömn: Hör och häpna så sov jag länge och ovanligt bra i natt bounce Jag var trött och gick och la mig samtidigt som barnen, 19.30. Vaknade till vid 22, somnade om. Vaknade vid 01 och behövde gå på toa, men sen sov jag tills larmet kom igång 7.30. Det var välbehövligt det där och för ovanlighetens skull kände jag mig utvilad när jag klev upp imorse. Woop woop!

20170626_162038

Vilddjuren: Minna är bättre i ryggen. Maken hade kanske rätt i att det var en rejäl smäll som gjorde henne öm bara. Men jag är som jag är, nojig över de fyrbenta när dom skadar sig/mår dåligt. Ett kvarstående men efter Peggys sjukdomstid? mumble Vilket som så springer Minna nu i alla gångarter, busar lite lätt med Cleo (men säger ifrån mycket tidigare) och kan sträcka på sig bättre. Så det artar sig.

Snart: Läggdags för de små.

Sen: Morden i Midsomer.

Namnlös

Det här inlägget postades i - Min träning, Allmänt, Foto&Film, Träning, Vilddjuren. Bokmärk permalänken.