Låt oss börja

20170625_121616

Träning: Som jag skrev sist så ska jag börja långsamt med att hitta motivationen igen för träningen och det genom att gå. Så, gå har jag gjort. Idag blev det två promenader. Den första runt lunchtid tillsammans med maken och alla tre hundarna. Han tänkte visa mig vägen genom skogen så jag slipper gå på bilvägen när jag vill ta 5km rundan. Den vägen var inte så lätt skulle det visa sig. Det var övervuxet. Överallt. Så det blev en snurrig, förvirrande, snårig promenad i skogen. Det behövs röjas upp, snitslas eller promeneras många gånger innan jag ger mig på att gå där själv. Tillsvidare blir det att gå på bilvägen. Men det går ju det med, även om det vore att föredra att slippa. Men det var trevligt att komma ut tillsammans, det sker ju inte ofta.

20170625_172849

På eftermiddagen sen, strax innan kvällsmaten, tog jag tur nummer två. Cleo fick följa med mig denna gång. Vi gick strax över 4km i raskt tempo. Bilväg även där, vilket hon inte föredrar. Hon måste ju gå i kort koppel då och det är ju inte roligt alls. Vill ju gå före, sniffa och kolla läget. Så det känns bra. Två promenader idag i skog och blåst.

Sömn: Sovit som en kratta idag. Hade svårt att somna, vände och vred på mig till…. fyra kanske?

20170604_134323

Vilddjuren: Minna är skadad. På något vis. Hon och Cleo busade på tomten medan jag var ute och vattnade blommorna. Helt plötsligt kommer maken och frågar vad som hänt med Minna. Hon gick konstigt, krökte ryggen, trippade så att säga med bakbenen. Det verkar blivit bättre nu, men hon är fortfarande inte helt okej. Mannen tror att hon fått typ blåmärke efter en rejäl tackling av Cleo. Jag är skeptisk… Håller ett vakande öga på henne och ser hur hon ser ut imorgon. Veterinär kan mycket väl vänta. Jag är ju den som hellre åker en gång för mycket än en gång för lite. För säkerhetsskull.

Namnlös

Det här inlägget postades i - Min träning, Allmänt, Foto&Film, Träning, Vilddjuren. Bokmärk permalänken.