Körd i botten

20170623_134612

Mår: Ja det ryggonda höll i sig. Det gav inte med sig en dag eller så senare som jag hoppats på, men det blev bättre än första dagen. Jag åkte till och med och jobbade, även om jag var för oförberedd första natten. Det blev tungt och jobbigt. Natt två var jag preppad med Alvedon och Ipren så det gick bättre. Natt tre, alltså igår, var så lätt att jag inte behövde något. Även om det var mindre kul att åka och jobba på midsommar när alla andra roade sig.

Sömn: Kan vi strunta i. Det existerar inte ens på normal nivå.

20170624_113954

Vilddjuren: Minna visar stilen i huset.

V: Fotbollsintresset hos denna grabb går upp och ner. Ibland så är det inge roligt alls och han vill inte. Andra perioder är det superkul. Nu är han inne i den roliga perioden. Han längtar till höstterminens start så han kan spela igen. Fotbollsspel är populärt att spela på wiiU.

C: Vill dansa. Snäll mamma som jag är snårar jag in mig i djungeln av dansstilar, institut och tider. Ska försöka hitta en passande som hon kan börja på till höstterminen. Det ska ju passa henne i stil, oss i pris och tid. Det är inte det enklaste att pussla ihop. Men det ska jag lyckas med. Får brorsan ha en aktivitet så ska hon såklart få en också, det har bara tagit henne lite tid att komma på vad hon vill.

älg

Jobb: Sista veckan väntar på detta schema. Sen blir det sommarschema som kommer bli lite lättare och med färre pass. Till hösten ser det ut som att vi kommer fortsätta på det vi har nu, det tunga och tuffa. Positiva med det är att jag i alla fall verkar ha jobb året ut, så det är bra. Även om jag vill byta till ett mindre tungt och slitsamt jobb (kroppen tar stryk!) och byta till dagjobb. Men det här är ett jobb i alla fall. Och lite vilda djur får man se på hemvägen ibland. Som denna herre. Och fina soluppgångar nu på sommarkvisten.

20170621_120008

Träning: Jag har tappat all motivation till att träna efter att Peggy togs bort. Sen när Palle försvann en månad efter så har det inte direkt hjälpt med att hitta motivationen. Den blev mer körd i botten och djupare. Jag kan inte hitta den igen. Precis som jag inte kan hitta viljan att hitta en ny medryttarhäst. Känner bara ’meh’ inför allt. Samtidigt som jag känner att jag behöver för kroppen inte ska fallera helt igen. Men när motivationen inte finns blir det en krock mellan att behöva och att inte vilja. Jag befinner mig i limbo just nu. Jag tappade fotfästet helt och hållet. Nu, i ett försök att hitta tillbaka igen, så ska jag börja långsamt. Ta mig ut på promenader/PW ett par gånger i veckan och se om det kan trigga igång mig igen. Se om jag kan hitta lusten och viljan. Kanske jag till hösten (eller tidigare) aktivt försöker hitta ny medryttarhäst (eller egen? wink ) Men jag kommer skynda långsamt. Det går inte att tvinga fram en motivation. Den måste komma av sig själv. Så håller tummarna för att det kommer gå bra i slutänden.

Namnlös

Det här inlägget postades i - C, - Min träning, - V, Allmänt, Foto&Film, Kidsen, Träning, Vilddjuren. Bokmärk permalänken.