Solo

cykel5kmcleo

Nu: Klockan är 4.52. Jag har jobbat och har ännu inte gått och lagt mig. Huset har fått sig en omgång med dammsugaren, och magen lite frukost. Jag ska hålla mig vaken till en vettig tid för frukost till hundarna innan jag kan krypa ner under täcket och sova. Varför då? Jo för jag är gräsänkling. Maken är iväg på utbildning i stora staden Stockholm. Ungarna är hos mina föräldrar, så slapp jag ta ledigt. Men Cleo hade nog föredragit att jag varit hemma.

20170615_04385820170615_043845

 

 

 

 

 

 

 

Vilddjuren: Fröken Pluttfluff, Cleo alltså, gillade inte mattes schyssta tanke att få vara inomhus och sova i soffa medan jag jobbade. Jag tog med henne ut på en 5km lång cykelrunda, längsta hittills för henne, i ett försök att göra henne trött nog att sova och låta mig åka utan problem. Jag missbedömde Cleo helt. Eller jag var nog mer dum nog att tro att det kanske skulle gå. Nope. Icke sa nicke sa Cleo och gick till attack på radom things i vardagsrummet. Pantflaskor (plural people), en kartong, lampsladd och förlängningssladd (att hon inte fick en stöt är beyond me!), någon liten plastgalge (vart fanns den??) och såklart lite tugg och gnag på hundsängen. Leksakerna hon hade dög visst inte när missnöje och protest skulle uppvisas. Suck… blir så trött på den där hunden. Men nu vet jag det, nästa gång blir det helt enkelt hundgården. Det funkar inte annars. Hundgården väntar efter frukost när jag sen ligger och sover.

Mår: Trött är väl inte ens värt att nämna. Ser snart i kors tror jag. Men annars… nja… lite sådär apatiskt meh. Orka liksom. Orka för något egentligen.

Sömn: Skrattretande dålig.

Imorrn/Idag: Pass två på jobbet. Annars är det inget planerat. Dammsugning blev ju nu på natten/morgonkvisten.

 Namnlös

Det här inlägget postades i Allmänt, Foto&Film, Vilddjuren. Bokmärk permalänken.