Det börjar arta sig

vedklyvning

Mår: Well, det tar sig. Efter att ha tagit det lugnt hela onsdagen och torsdagen (bortsett från Palle och ridskolan) så hade jag lite mer energi idag. Kanske har och göra med att jag sov hyfsat natten till idag. Oavsett så blev det två maskiner tvätt gjorda och sen spenderade jag tid i solen på vedbacken och klöv ved. För hand med yxa. Ungarna norpade klyven, för dom ville hjälpa till.

marknadsafton

Annars: Åkte in med ungarna till stan och marknadsaftonen som var. Vi strosade längs gatan, kollade oss omkring, dom lekte lite i en hoppborg, köpte varsin ballong, vi fikade och så avslutade vi med lek i en lekpark i väntan på pappan som skulle hämta upp oss på vägen hem från jobbet. Jag kom hem med tre nya te sorter. Woops! wink

uteritt med palle

Ridningen: Jag och Palle njöt av en uteritt i solen i torsdags. Han skötte sig exemplariskt! Inte en enda gång hoppade han till eller såg monster någonstans. En ren dröm. Det var så härligt. Finaste Palazzo! Efteråt fick han lite mumsigt gottis, som han så gärna ville ha.
Ridlektionen som jag hade i torsdags istället för tisdags var på ridbanan. Jag tog Julius och vi fick rida galoppbommar. Ena volten var det fem bommar med ett språng mellan och andra var det tre upphöjda bommar.

Vilddjuren: Den sista hundsängen töms på sitt innehåll. Siri klamrar sig fast vid den, det är hennes säng även om Cleo långsamt plattar till den dag för dag. Dags att skaffa ny. Eller så får det bli en tjockare filt, dom tycks överleva Cleo lite bättre. Solen och värmen välkomnas av oss alla och återigen blir man påmind om att vi måste höja staketet runt tomten så man slipper passa Minna med hökögon. Jag kan inte slappna av och njuta av solen som jag vill.

Imorgon: Ska vi på bröllop.

 Namnlös

Det här inlägget postades i Allmänt, Foto&Film, Ridning, Vilddjuren. Bokmärk permalänken.