Tidig

 20170525_164456

Idag: En tidig present på morsdag fick jag idag. Gungstolen jag suktat över sen jag först såg den ♡ Min nya favoritplats i sommar, helt klart! Ser framför mig sommardagar och kvällar, uppkrupen med en bok, en skål popcorn med film på datorn eller bara mysa i ljussken. Härliga sommartid, nu är jag redo för altanhäng!

För övrigt: går det framåt med altan pysslet. Ska sy gardinerna i helgen när jag är ledig är det tänkt. Sen är det främst möblering kvar. En eventuell matta ska köpas samt förvaring till väggen. Och såklart en blomma eller fem ska köpas också 😉

20170525_165821

Vilddjuren: Cleo fäller som en gris! Underull till evigheten och vidare. Annars är det varmt tycker dom. Siri solar vid första bästa tillfälle. Minna och Cleo leker en hel del tillsammans och med de nya leksakerna dom fått.

Nu: Snart matdags. Är hungrig.

Sen: Jobba fjärde och sista natten för denna vecka.

Namnlös

Det här inlägget postades i Allmänt, Foto&Film, Mobilinlägg, Vilddjuren. Bokmärk permalänken.