Sol och värme ^_^

20170504_220733

Mår: Vet inte om det är solen som gjort det, men jag mår bra. Känner mig tillfreds och nöjd. Saknar Peggy, såklart, det gör jag varje dag. Men utöver det så mår jag bra. Förkylningen ger med sig också.

Träning: Har inte kommit igång med gymmet än. Nästa vecka är tanken. Har däremot kommit igång med hundpromenaderna igen och ridningen. Cyklade t.o.m. till stallet i måndags. Det blev 11.16km totalt! Trötta ben efter ridningen som trampade hemåt.

20170504_220615

Ridningen: I måndags- uteritt med Palle, med skänkelvikningar. I tisdags- hoppning på fältet på Karlsdal. Jag och Tårtan tog båten flera gånger, woop! Hon tvekade varje gång, kände hur hon var påväg åt sidan men jag lyckades hålla henne kvar och få henne över. Helnöjd! Idag- dressyr med Palle. Gamleman var en stjärna idag!

Nu: Sova.

Imorgon: Ska tvätthögen tas tag i och vikas… innan jobbet. Sista dagpasset för veckan och sen fredagsmys!

Namnlös

Det här inlägget postades i Allmänt, Foto&Film, Mobilinlägg, Ridning, Träning. Bokmärk permalänken.