Som ett brev på posten

PhotoGrid_1493041699108

Idag: Jag hinner inte mer än komma hem från Polen för att fredag morgon vakna upp med ont i halsen. Detta eskalerade under helgen till nu en fullfjädrad förkylning. Jag som efter ett par veckor börjar känna lust till att starta upp träningen igen. Tänkte denna vecka börja igen men nä, kroppen säger ifrån. Så får vänta ett tag till helt enkelt. Däremot så tog jag idag första hundpromenaden sedan Peggys bortgång. Minna fick äran och nöjet att bli den som fick följa med ut. En liten sväng i skogen blev det, men det är en början.

Sömn: Hah! Värdelös! Men det är nog förkylningens fel så atteh…

Annars: Jag har börjat spåna på en hobby att testa på. Något jag kan pyssla med hemma ibland. Will let you know more längre fram.

Nu: Te, filt och tv.

Namnlös

Det här inlägget postades i Allmänt, Mobilinlägg, Vilddjuren. Bokmärk permalänken.