Tiden går, sorgen består

20170411_152105

Mår: Har bra och dåliga dagar. Jag saknar Peggy enormt mycket. Det känns fortfarande tomt utan henne. Jag kanske inte visar så mycket utåt, så folk kan tro att det är okej, men innerst inne sörjer jag fortfarande. Postade igår ett inlägg på instagram, jag bröt ihop och grät där jag satt på golvet framför kökspannan. En vecka har gått sedan hon lämnade mig. En vecka av sorg och tomhet. Har i alla fall kommit tillbaka i mat rutinerna igen.

Sömn: Mmm, den är som den är. Inte djup. Även om jag legat i sängen i 10 timmar och sovit, efter t.ex. ett nattpass, så känner jag mig inte utvilad någonstans. Är trött jämt.

Träning: Ligger i lä nu. Jag ingen lust alls att träna. Tappat all gnista där efter Peggys bortgång. Så i en vecka har jag inte gjort något alls. Idag tog jag en cykeltur på 6km i solen och vinden. Motvind halva vägen. Skyndar långsamt. Tänker mig att jag ska försöka ta nya tag efter påsk och så.

20170409_144040

Annars: Så kör jag sista natten av fyra i natt. Är tufft att jobba natt när jag sover dåligt, främst att köra bilen hem sen. Men det går. Två pass kvar innan långledigt. Ska bli skönt. Till barnens glädje så har påsk fjädrarna kommit fram, både ute och inne. Och imorrn är planen att åka iväg och köpa påskägg och fylla dessa med lite roliga saker som dom sen ska få leta reda på. Inget godis kommer vara i, det får dom ändå av släktingar som inte kan förstå att man inte måste proppa i dom en massa godis bara för att.

Namnlös

Det här inlägget postades i - Min träning, Allmänt, Foto&Film, Träning. Bokmärk permalänken.