Kämpar på

Mår: Gårdagens inlägg var svårt att skriva. Det tog mig ett par timmar att få på pränt. Många tårar, många pauser. Jag har fortfarande svårt att ta till mig att hon är borta. Det känns fortfarande tungt. Jag gråter varje dag, mer eller mindre. Mer när jag är ensam, när det inte finns något annat som distraherar mig. Främst kvällstid, men även dagtid när barnen är i skolan och jag sitter i soffan. Har vilket fall börjat få i mig mat igen. Små portioner men det är vilket fall mer än en macka om dan.

Sömn: Sover fortfarande dåligt. Även om timmarna i sängen blivit lite fler så är kvaliten usel.

Tuffast just nu: Alla första gånger som blir. Första gången jag följde barnen till skolbussen utan Peggy och därmed ingen morgon promenad. Första morgonen där hon inte hälsade på mig. Första kvällen utan hennes snarkningar. Första måltiden med bara tre hundskålar. Första soldagen på altantrappen utan henne bredvid för kel. Och så alla andra som kommer att bli…

Annars: Väntas fredagsmys med tacos till mat, film och gott i soffan med barnen och dom nya soffkuddarna, som jag hoppas Cleo låter bli. Sen en ensam kväll då maken sticker ut och jagar… så film nr 2 som inte är en barnfilm? 

– Krama era nära och kära -

Det här inlägget postades i Allmänt, Mobilinlägg. Bokmärk permalänken.