Har flyt

20170322_115826
Fina Minna

Sen sist: Har jag jobbat såklart. Gjort tre nätter. Tre tunga nätter. Urk, känns i kroppen att man släpar och kånkar tunga saker om nätterna. Känner mig tröttare än förut, i behov av mer sömn än innan samtidigt som kroppen värker. Trots att jag tränar för att hålla kroppen fit for fight på jobbet. Men kan ju säga att det är långt ifrån ergonomiskt kånkande vi gör. En massage i veckan kanske vore något? Maken har varit hemma hela veckan efter en operation så denna vecka har jag varit bortskämd med att inte behöva laga maten eller att behöva hämta barnen från skolan. Dom har åkt skolbuss till och från skolan all week long. En snabb sväng upp till Vedevåg togs igår också, med planering att ta ett ordentligt besök snart.

Idag: Är jag ”ledig” från jobb, samt imorgon. På måndag går jag på fyra nya tuffa nätter. Planen var en dejt med syrran, men p.g.a. sjukdom så sköt vi på det tills nästa vecka. Så kvällens plan blev ändrad till soffläge med popcorn och film. Låter inte så tokigt det heller. Den där soffan känns det som att det var evigheter jag sist sjönk ner i. Looking forward to it. I övrigt idag har jag noll ork eller lust med något. Behöver städa men nääää. Behöver handla men det får fan vänta tills imorgon. Vill inte möta en massa folk nu eller släpa med mig barnen till affären. Lär vara proppfullt när lönen kom igår för folk. Så lugn och ro hemma istället. Det är jag ändå värd. Blir till att planera lite. Veckan som kommer, mat som ska lagas samt träningen ska läggas upp. Allt detta kan jag göra från soffan om jag så vill, haha.

IMG_20170322_100131.499

Ridning tisdag: Hade en jättebra lektion på Modlak! Det var en lektion som hade allt. Började med dressyr på en liten fyrkant., detta följdes av kontroll och avslutades med hoppning med tio (10!) galoppbommar. Modlak var så mjuk och fin och även när han blev trött på slutet så kunde jag hålla honom i galopp över alla bommarna. Även K var supernöjd och hon ville bara se ett positivt inlägg på FB om det, då jag tenderar att alltid hitta något negativt. Jag är hård på mig själv och hakar gärna upp mig på det dåliga istället för det bra, oavsett om det dåliga bara var något litet vid ett tillfälle och det bra var 98% av lektionen. Men jag är nöjd och glad!

DressyrPalle

Ridning torsdag: Flytet fortsätter på ridningen. Hade ett jättebra dressyr pass på Palle! Han var mjuk och fin, detta utan snodd (som jag ibland får ta till då han är allt för okoncentrerad och så för att arbeta rätt) Solen sken och lättare vind. Efter halva passet åkte jackan av (!) och jag red resten utan den. På slutet kom maken förbi med barnen och filmade en snutt. Och han ser lika fin ut som han kändes. Alltid kul att få se det själv. När jag var klar fick barnen rida lite i skritt på honom, prova att styra och stanna själva. Dom tyckte det var jättekul!

Nu: Är det mellis.

Snart: Planeringsdags!

Namnlös

Det här inlägget postades i Allmänt, Foto&Film, Ridning. Bokmärk permalänken.