Provfilma

stallethopp

Ridning: Eftersom jag är ensam i stallet med Palle varje dag (och utan sällskap till Karlsdal) så får jag finna lösningar på min önskan att bli filmad/fotad. Igår så hade jag och Palle lite kul med hoppning. Stallet har skaffat några hinderstöd och ett par bommar. Jag placerade ut pallen där den inte var i vägen för mig och Palle, ställde mobilen på den med riktning mot hindret. Sen så fick den rulla på filmandes medan vi hoppade en liten stund. Inte bästa filmen, då det är på avstånd och ingen som kan zooma eller följa, MEN det är bättre än inget. Lite kul att se också. Första gångerna vägrade han, för högt tyckte han (typ max 50cm) Sänkte två hål och då hoppade han. Höjde sedan ett hål, hoppade igen. Orkade sen inte hoppa av för att höja mer så nöjde mig med den höjden som blev. Palle hoppade ju utan tveksamheter. Så nu fick jag en film på ca. 10 min, som jag kunde ta lite stillbilder ifrån. Så film + bilder på mig när jag rider, woop! Lite dålig kvalité på bilderna men ändå. I stallet sen fick jag snällt mota bort katten som lagt sig tillrätta i min väska, haha. Hon låg bra där tyckte hon, spinnandes. Gos katt.

Idag: Blir det lite träning då det inte blev av igår. Så blir det ridning ikväll. Lite hushålls sysslor är tänkt att bli av men får se hur det går med det. Inte så stor lust att göra något alls idag egentligen.

Sömn: I säng hyfsad tid faktiskt. Sen har väl sömnen varit som den varit. Men överlag ganska okej, för att vara en ledig kväll. Känner mig, as usual, trött idag oavsett.

20170321_091313

Vilddjuren: Peggy fick sällskap ut på morgonpromenaden idag av Minna. Vi tog bara 2,4km rundan. Peggy har haft en period av bra ork så vi kunnat gått 3km, men efter feberdagen har orken sjunkit. Imorgon blir det nog bara 2km som mest. Minna var glad dock att få komma ut, även om hon tyckte att vi gick lite för långsamt för hennes smak. Hon hade gärna haft lite tempo. Men nu sover hon sött ändå. Kan tänkas att det blir en promenad senare idag också, om vinden inte blir för hård. Då kanske Cleo får komma ut, eller hon och Siri. Får se hur mycket dragande jag orkar med.

Nu: Ordna en kopp te och ta tag i tvätt som behöver vikas. Försöka ta tag i tvätten, haha.

Namnlös

Det här inlägget postades i Allmänt, Foto&Film, Ridning, Vilddjuren. Bokmärk permalänken.