Bra start

cleo

Tankar: Det här året har haft en fin start måste jag säga. Jag känner mig väldigt tillfreds med hur årets första månader har gått och sett ut.

  • Först och främst så har jag jobbat kontinuerligt. Bara det är ju en stor grej.
  • Sen så har familjelivet rullat på bra. Ungarna är varit skötsamma och snälla. Det går bra för dom i skolan, med vänner, med hälsan. Dom växer som dom ska och inga bekymmer att oroa sig för där.
  • Kärleken ligger stadig. Maken och jag har haft en dejt så här efter jakten, vilket alltid är trevligt och behövligt. Man behöver ju vårda sitt förhållande och inte bara försvinna i vardagen. Sen så är det såklart inte nödvändigt med att ta en dejt utanför huset. En mysig filmkväll tillsammans gör sitt också. Att visa uppskattning i vardagen är så lätt att glömma bort. Vi har dessutom planer för våren 🙂
  • Mitt allmänna mående är bra. Och har legat stadigt bra en längre tid. Jag har lite landat i vart jag är just nu, är nöjd med det och gör vad jag kan med vad jag har.
  • Det sociala har, om än knapert, varit bra. Haft en after work med jobbet och nästan alla kollegorna. En kväll hos syrran för Mello mys, även om Mello inte riktigt är min grej men det kan vara kul med rätt folk.

Idag: Går jag på natt 2. Händer inte så mycket dessa dagar när jag jobbar natt.

Imorgon: Är en ledig sov dag. Blir lite träning och så ska grabben på fotboll. Annars lugnt.

Just nu: Ska kvällsmaten förberedas.

Namnlös

Det här inlägget postades i Allmänt, Foto&Film, Vilddjuren. Bokmärk permalänken.