Vet ni vad jag har

20170302_142228

Vet ni: Blev utmanad av min vän S att publicera en hästbild om dagen i 7 dagar, en specifik bild varje dag. Jag blev väldigt påmind om att jag har få bilder på min när jag rider. Vilket jag tycker är tråkigt. Jag skulle jättegärna ha fler bilder, och filmer för den delen. Både när jag rider Palle men främst när jag är på mina ridlektioner. Att få se bild och film från lektion passet. Att kunna se hur jag sitter, hur jag rider. Och få minnen såklart. Det är ju kul. Har hoppat båten till exempel, men har ingen bild på det. Så jag kan inte få se hur det såg ut och för den delen bara bli påmind om hur kul det var att jag gjorde det. Vågade det. Klarade det. Eller dressyrlektionen som gick så förbannat bra! Har ingen film så jag kan inte se det. Se om det såg lika bra ut som det kändes. Se hur jag lyckades med den hästen. Nada. Noll. Zit. Jag skulle jättegärna ha det. Men vem vill följa med? Ingen såklart. Är väl inget kul att se på när jag rider, om man inte har ett intresse i det själv. Kallt på vintern, en timme att titta på. Inte lockande kanske. För någon annan. Så jag får ju klara mig utan. Helt klart. Tråkigt, absolut, men ja… så är det.

Annars: Har dagvecka på jobbet och allt flyter på i sitt tajta schema. Träning, stall, jobb, matlagning, kids, fotboll, hundpromenad. Allt ska klämmas in och tiden för annat är liten just nu. På kvällen är jag för mentalt utmattad för att göra annat än att slötitta på tv tills jag går och lägger mig. That’s it. Men det är lugnt.

20170308_18274220170308_182804

Vilddjuren: Peggy fick följa med till Mellösa för en timmes promenad medan V var på fotbollsträning. Utöver det är det löptider i huset, fyra tikar som turas om att löpa. Det tar aldrig slut känns det som.

Dagens positiva: Plusgrader ute.

Namnlös

Det här inlägget postades i Allmänt, Foto&Film, Ridning, Vilddjuren. Bokmärk permalänken.