Snart slut

prov

temla

Idag: Har jag varit över till föräldrarna för att gå igenom gamla saker som är mina. Dom ska ju flytta från huset och in till en lägenhet (sen kan man ju diskutera valet av lägenhet, men okej). Hitta en massa gamla skolsaker från gymnasiet, och lite även från högstadiet. Gamla prov och uppgifter. Information och läxor. Kan ju lugnt säga att man märker vart intresset låg. MVG på det mesta inom djurvård/djursjukvård. Synd bara att jag inte verkar kunna fortsätta på den banan… 🙁 Hittade även gamla kort, på mig och kompisar, klaskort, tidningsurklipp från olyckan i 9:an, farfars pokaler från skyttetävlingar, massor med porslinsfigurer. Kan ju säga att det mesta får åka i soporna nu.

datenight

Helgen: Bestod av en datenight på lördagen med maken. Han hade fixat barnvakt över natten och drog med mig på middag (restaurang Bamboo), biljardspel och bio (The great wall) Söndagen blev badhuset med hela familjen för lek och lite simträning. Duktiga barn som övade, busade och gärna följde med oss även på det djupare utan att vara rädda. Det går framåt!

Lediga dagar: Går fort. För fort. Dessa fem dagar är nu inne på sin sista. Men jag känner ändå att jag tagit det lugnt utan en massa måsten. Hela helgen bestod av bara familj i stort sett. Umgåtts med make och barn. Någon dammsugning och tvätt men annars stillsamt. Sömnen har ju varit kass, som väntat, men det kan vi bortse från.

Ikväll: Ridlektion på Utopia.

V: Hade hälsokontroll hos skolsyster igår. Väga, mäta, kolla ryggen och hälsofrågor. Godkänd stämpel på grabben som följer sin kurva.

Dagens positiva: Glada barn, semla och (är positiv nu) ridlektion!

 Namnlös

Det här inlägget postades i - V, Allmänt, Foto&Film, Kidsen. Bokmärk permalänken.