5 dagar!

ledigIdag: Börjar jag min långledighet. Nu kommer jag ha 5 dagar ledigt! (petigt, 4,5. Sover ju bort halva dan idag typ.) Detta är den bästa veckan på vårat schema. Göra två nätter och sen ha 5 dagar ledigt. Alla ser fram emot den. Rena semestern! Men säkert kommer dessa dagar bara försvinna förbi och innan jag vet ordet av det så är jag tillbaka på jobbet igen. Ska försöka få ut mesta möjliga av dessa dagar och faktiskt också se till att vara ledig. Inte fylla dagarna med en massa måsten. Får se hur det går, haha.

Tankar: Att jobba natt är både bra och dåligt. Jag har inga problem med att jobba nätter, är ju lite av en nattuggla. Men det negativa är att sömnen blir katastrofal mina lediga dagar. Det spelar ingen roll om jag går upp tidigt, jag finner mig ändå sittandes i soffan på kvällen och är pigg. Fast jag under dagen varit trött och seg. Kroppen är så inställd på att vara vaken på natten att den är det fast det inte behövs. I längden kommer detta nog inte att hålla och att ett dagjobb nog är bättre för mig. Men tills vidare så jobbar jag på och sover så gott jag kan, när jag kan. Hade man inte haft barn så hade jag väl vänt på dygnet jämt, ledig eller ej. Och det skulle ju fungera då mannen jobbar dag. Sover jag då så är han ändå inte hemma. Men ja. Det är som det är.

gym

Träning: Löpbandet som uppvärmning igår med intervaller om gå och springa, i ca. 30min. Behöver egentligen bättre springskor men dom är ju asdyra! Därefter körde jag lite helkropps styrka. För ovanlighetens skull var jag i gymmet i dryga timmen, det brukar jag inte vara. Men det kändes skönt. Har legat lite lågt med träningen denna vecka. Men det blir så när orken tryter. Lyssna på kroppen var det ju.

V: Tycker jag jobbar för mycket. (fast det bara är typ 73%) Men att jag är borta så många kvällar i veckan och därmed missar läggningen är något han reagerar på. Inte lätt för min pojk. Överlycklig idag vilket fall då jag är ledig och vi kan ha fredagsmys ihop!

pallegos

Ridning: Även det har blivit lågt av denna vecka. Tiden har inte räckt till. Har ju sovit efter nattjobb både måndag och torsdag. Och kidsen ska ju hämtas. Så ridningen har fått stå lite tillbaka. Vilket är jäkla synd. Men det blir så när stallet inte är på egen gård och jag måste åka iväg. Går inte att rida med ungarna med mig. Dom blir sååååå uttråkade. Men på måndag, då jäklar ska jag rida!

Smash-Into-Pieces-2016-New2

Inne på: Just nu på lokala Örebro bandet ’Smash into pieces’. Har en tendens att haka upp mig på en specifik grupp ibland när det gäller musik. Och då lyssnar jag på dom dagligen. Några favoritlåtar har jag såklart också, som ”Animal” och ”Stay”.

popcorn

Ikväll: Blir det fredagsmys delux med ungarna. Var tre veckor sen sist. Här blir det film, godis och soffmys tillsammans. Ska njuta till max av det smile

Namnlös

Det här inlägget postades i - Min träning, - V, Allmänt, Foto&Film, Kidsen, Ridning, Träning. Bokmärk permalänken.