Härlig känsla

20170215_115326

Mår: Under nattens jobbpass fick jag ont i bröstet, runt hjärttrakten, vid vissa rörelser. Främst när jag lutade mig framåt. Det var en underlig känsla. Svår att beskriva. Det försvann efter ett tag. Men såklart undrar man vad det var. Resten av natten kände jag inget och inget under hela dagen idag heller. Weird.

V: Gav mig det gulligaste och härligaste Alla Hjärtans Dag kortet. Han hade gjort det själv, skrivit texten själv utan en vuxens hjälp. Mamma hjärtat sväller av värme och kärlek för denna underbara pojke! heart

Idag: Har det bara tagits lugnt. Umgåtts med maken min, tagit promenad med hundarna tillsammans han och jag. Inget ansträngande och inget nödvändigt måste har gjorts. En lugn och stillsam ledig sovdag helt enkelt.

Imorgon: Väntas stallet och Palle på förmiddagen. En frisörtid efter lunch. Karlsdal och ridlektion på kvällen.

Dagens positiva: Återlämnade en mobil till sin rätta ägare smile
Hittade en mobil under nattpasset. Fastkilad mellan bricka och säte, hur den nu kunnat hamna där utan att ägaren märkt det är beyond me. Men ett nummer fanns att ringa så jag ringde upp det och fick tag i ägaren. En man boende i Västerås. Tacksam och glad över att mobilen var återfunnen, med kort och kontanter kvar. Såklart måste jag inte göra såhär. Hittar vi något lämnar vi in det till Sj som skickar det till hittegods. Men det kan ta dagar/veckor innan man återfår sitt borttappade gods. Vem vill inte få sitt så snart som möjligt om det går? Jag skulle då det. Så jag försöker hitta en ägare, försöker nå dom, helt på eget bevåg. Ibland lyckas man, ibland inte. Det är en trevlig känsla att kunna lämna det åter och ägarna blir så glada och tacksamma att få tillbaka sitt. En god gärning som värmer gott i själen. Två mobiler har jag kunnat lämna tillbaka hittills.

 Namnlös

Det här inlägget postades i - V, Allmänt. Bokmärk permalänken.