Veterinär besök

PhotoGrid_1485965707541

Vilddjuren: Minna fick träffa veterinären igår. Hon har fått utslag på kroppen med klåda. Efter undersökning och skrapprover är domen troligen allergi, som gett dålig hudkvalité så bakterier och svamp lättare fått fäste. Frågan är sen vad för allergi, foder eller omgivning. Och det är en process att ta reda på exakt vad det är hon då är allergisk mot. Urgh… en av grejerna jag inte vill ha. Men nu i 14dagar ska hon badas med specialschampoo 3-4ggr/vecka och sprayas med special balsam varje dag, sen blir det återbesök så får vi se hur vi går vidare efter det. Men Minna mår bra, bara klåda som irriterar.

Nu: Nyss ätit kvällsmat och nattpass 3 av 4 väntar. Gillar inte 4nätters passen. Blir så trött och seg.

Mår: Efter söndagens deppigare dag där orken för social samvaro med oönskat folk var minimal, mår jag bättre. Får såna dagar ibland när jag känner mig nere och blaha. Men nu är det bättre igen. Until next time.

Träning: Denna vecka har det än sålänge bara blivit av i måndags. Igår var det veterinär hela eftermiddagen och idag orkade jag inte. Sov för länge för att hinna med det bland matlagning (som blir tidigare då V har fotbollsträning idag) och barnhämtning.

Namnlös

Det här inlägget postades i Allmänt, Mobilinlägg, Vilddjuren. Bokmärk permalänken.