Vårfeeling!

20170112_150223

Igår: Hade jag nog den trevligaste väntetiden på hela veckan. Från 13.20 till 14.37 har jag en väntetid. Det blir riktigt segt och långtråkigt. Men igår hade jag sällskap av lokföraren som fick vänta lika länge som jag. Vet inte vad han heter, men han är trevlig. Vi har pratat förr när vi mötts på jobbet. Det fick tiden att gå lite fortare och dagen blev trevligare smile Att jag fick stressa som en tok när jag väl jobbade sen kan vi ignorera för nu, haha. Men nu är dagveckan över och sju veckor natt väntar.

Kidsen: C slapp få matteläxa över helgen. Hon och en till låg så långt fram i sin mattebok att dom inte fick göra mer. Mamma hjärtat brister av stolthet att få höra sånt! Nu har vi bara läsläxan att koncentrera oss på.

20170113_193201_001

Sömn: FitBit säger 9timmar. Känns som max 6timmar. Sovit ostört vad jag vet, men nog långt ifrån djupt.

Idag: Äntligen fick jag tid, ork och lust att städa ut julen. Bort med pynt och gran och ett varv med dammsugaren togs. Känns tomt nu i huset, heh, men funderar på att fylla ut med tulpaner. Hur tjusigt är inte det. Vårfeeling!
Snart bär det iväg för bowling och mat grin

Namnlös

Det här inlägget postades i - C, Allmänt, Foto&Film, Kidsen. Bokmärk permalänken.