Mysdag

20170103_18320920170103_170243

Idag: har det rensats. Papper och åter papper. Gamla räkningar. Nya räkningar. Obetalda räkningar? Gamla skolpapper. Gamla tomma kuvert. Teckningar av tusental. Reklamblad som hamnat fel. Listan kan göras lång. Men rensat blev det och tomt blev det överallt!
Och så kom snön tillbaka idag. Kidsen blev superlyckliga och rusade ut för att busa i snön så fort det gick. Och jag mysade till det med tända ljus i huset och middagen intogs i mysbelysning innan vi, jag och kidsen, efter dusch såg på en film tillsammans i soffan.

V: Har haft ett ’världen-går-under’ moment där tårar rann och allt var orättvist. Han ville också ha ett smyckesskrin att måla som C hade fått i julklapp. Hej orättvisa världen, du accepteras inte. Med vänlig hälsning V. Annars har han varit jätteduktig idag med att städa i ordning på sitt rum.

J: Är iväg till A-sund på grabbjakt med polarna. Sover borta och allt. Gräsänka är jag och en hel kväll att fördriva själv i jakten på att ställa om dygnet.

20170102_08374920170102_083244

Hundarna: Cleo är jobbig. Efter gårdagens massaker, se bilderna ovan, av sista kudden från soffan och dagens gnäll och ovilja att slappna av, är det dags att bränna energi. Det finns skrittmaskin för hästar. Kan jag få en liknande till hund? Helst snabbare än skritt. Löpbandet kanske? Undra om Plutt går med på det. Tveksamt. Men då jag har svårt att komma ut på promenader när jag är ensam hemma med kidsen (dom orkar ju inte promenera i flera kilometer) kanske jag kan testa? Cleo behöver bränna energi, mer än vad bus kan göra. Får fundera på saken.

Imorgon: Väntas jobb. Nattpass 1 av 2.

Namnlös

Det här inlägget postades i - V, Allmänt, Foto&Film, Vilddjuren. Bokmärk permalänken.