Trial and error

20156251511261770952780_sbig

Det är lite typiskt ibland. Livet alltså. Allt som sker däri. Jag har oändligt med tid, med dagar, med utrymme att göra saker. Varför ska livet då envisas med att ge mig två saker på samma dag så pass nära att tiden blir tajt att hinna? Det är helt otroligt. Men jag tar det som det kommer, löser det på bästa möjliga vis och kör som en galning. Haha, nej, inte direkt, men jag är vilket fall glad att jag kan åka stor del på motorvägen, det går fortare då. Jag borde hinna, med sekunder, men man vet aldrig. Jag missar däremot ridningen ikväll och jag kan ge f*n på att det blir en hopplektion som jag gärna velat vara med på. Kom upp en sak till men som jag tänkt göra imorgon. Det hinner jag utan problem om inte livet ger mig en ny twist och bestämt klämmer in en (eller varför inte två?) saker till bara för att. Det är ju inte så att jag har hela veckan till förfogande. Och nästa. Till och med förra veckan var helt öppen. Nå, man ska inte klaga och jag gör det inte heller. Men det är lite typiskt. Ändå. Sen är det bara att hoppas på det bästa. En dag ska det vara min tur. En dag ska det väl ändå få lösa sig på bästa vis att allt annat kan falla på plats. Tycker inte det ska vara så svårt och tycker att jag är värd det. Cut me some slack, Life! Kort ordbajsning om det men det täcker allt ändå, utan att avslöja för mycket. Moahahahaha! devil

Över till annat.

dog20balloons1

Finaste dottern fyller hela 6 år idag. Förstår inte vart tiden har tagit vägen. Hon har börjat förskoleklass. Hon börjar bli stor. En alldeles egen liten människa som innan jag vet ordet av det kommer kasta sitt tonårsliv i ansiktet på mig. Jag bara hoppas att hon kommer bli en sån där fin tonåring, en som inte är rädd för att prata med sina föräldrar, som inte gör dumheter och smyger bakom våra ryggar. Blir en som -inte- är dum mot andra utan ställer upp, är vänlig och har ett stort hjärta. Jag var lugn som tonåring (right, mom?) Vilket fall om man ska jämföra med så många andra. Jag mobbade inte andra, jag föll inte för grupptryck och började röka/knarka (till denna dag har jag fortfarande INTE provat en enda av dom, vilket alla har svårt att tro på). Ja jag provade alkohol, men det var en sak som jag ville prova och inte för att andra sa att jag skulle dricka. Jag festade inte i högstadiet som jag vet att många andra gjorde. Lite av en outsider av tonåringar men hade inga problem med det. Kan jag gnugga av bara lite av det på tösen så vore jag glad. Säkert kommer jag göra fel på vägen, hon är ju mitt första barn och allt hon går igenom är ju nytt och inget jag handskats med förr. Trial and error. Men jag hoppas jag kommer lyckas. Bara en bråkdel och jag är nöjd smile

Namnlös

Det här inlägget postades i - C, Allmänt, Kidsen. Bokmärk permalänken.