Framsteg gott folk

 fotbollstjejenfotbollsskola(mobilkamera med motljus så kvalitén är sisådär)

I dagarna tre har det varit fotbollsskola för tösen. Testa på för henne och se om det är något hon tycker om. Kan lugnt säga att hon tyckte det var roligt och gärna vill börja på fotboll. Jag har varit support och haft grabben som sällskap. Sittandes på en filt i gräset har vi sett på Cecilia när hon tränade fotboll, och lekt tillsammans. Viktor var inte fullt så intresserad av att titta på. Tur för mig att jag var smart nog att be grabben packa sin väska med leksaker att roa sig med razz Cecilia fick prova på; passningar, inkast, skjuta på mål, dribbla och spela match (nope, inte blodigt allvar med massa regler. Just for fun!) Det var en glad tjej jag kom hem med alla tre dagarna! Och hon såg så stor ut på något vis i sina fotbollskläder, tröja, shorts, benskydd och allt. Min lilla tjej börjar bli stor. Vart sjutton har åren tagit vägen? Hon börjar ju skolan (förskoleklass) i höst och i.o.m. fotbollsskolan nu så är det väldigt tydligt att hon är stor nog att verkligen, på allvar, börja med idrott av någon sort. Nu kan hon säga vad hon vill göra och hon -får- dessutom göra det! Om vi har råd vill säga. Gaaah! Stoppa klockan!

 kalaslördagen

I lördags var det kalas för en liten (liten o liten, även han börjar bli stor) J. Pirattema på kalaset och stort, jätte, tusen tack till syster yster som -INTE- delade ut godispåsar bara för att det var kalas. Varför kan inte alla vara så?? De små flygplanen var/är sjukt populära här hemma. Och efter att ha stoppat i mig massa jordgubbar med lite grädde, lite glass, en (liten) muffin och ett par maränger kändes det skönt att träna på kvällskvisten och känna att jag vilket som brände en del av allt det där. Kvällsgrillningen blev så nyttig jag kunde göra den, ingen potatisgratäng, så där kände jag mig duktig. Tre rundor ut med vardera hund, cykel, PW och jogging. Yes, ni läste rätt. Jogging! 2km rundan togs igen! Med Siri denna gång och det lär inte ske igen på ett tag, håller mig nog till Minna på den punkten. Men Fjant fick cykelturen och Peggy PW som avslutning. Sprang på löpbandet i måndags, efter tösens fotboll, hela 3km!! Det går framåt sakta med säkert. Det går inte så fort, men det är heller inget jag satsar på nu Jag är bara överlycklig att mitt knä vill samarbeta och vara med mig. Överlycklig att det -håller- för joggingen nu! Löpning är nog den bästa träningsformen egentligen, det går ju att springa vart man än är i världen. Allt du behöver är skor och du är klar att sticka ut. Behövs ju inget gym för det liksom. Perfa för semestern you know wink

 fishing

I måndags flyttades även Palle och Texas till sin andra sommarhage, den dom ska gå i hela sommaren. Första hagen är som ett pit stop, där går dom ett par veckor för att vänja in sig och dom går även där ett par veckor innan de flyttas tillbaka till stallet för höst och vinter. Nu står dom i Knarsta, en längre bit bort. Går att cykla dit, absolut, jag vet bara inte hur långt det är och om jag orkar, för att inte glömma hur lång tid det tar. Annars finns det ju bil om det skulle vara så. Åkte även och metade i blåsten i måndags, underklädd. Missbedömde helt hur mycket det blåste. Men för att hålla mig varm var det bara att hålla igång. Blev ett ben-pass där vid vattnet, squats, lunges och sånt. Passa på ^^ Precis som jag passade på idag under tösens fotbollsträning. Jag fick tillåtelse av henne, och Viktor, att träna. Så jag började springa fram och tillbaka i nästan 2km innan jag fick känningar i knät. Tog en paus då en liten stund innan jag försökte igen. Då fick jag sällskap av grabben. Han antingen sprang eller gick, bestämde vart vi skulle ta vägen och jag joggade efter. Kom jag för långt fram vände jag och sprang tillbaka till honom, vände igen och fortsatte fram. Det blev mycket fram och tillbaka, men jag joggade på hela tiden och knät sa ingenting. Vi fann IP:s terrängslinga som vi tog två gånger innan vi avslutade med att ta oss runt hela IP. Sammanlagt blev det nästan 4km! Wohoo!

Träningen:
Lördag; Cykling med Minna, 6km, Jogging med Siri, 2km, PW med Peggy, 2km.
Söndag; Gräsklippning. Morgonrunda med alla tre, 2km.
Måndag; Joggning på löpband, 3km. Ridning. Ben-pass under fisket.
Tisdag; Vilodag med lite shopping.
Onsdag; Joggning, ca 4km.

 Namnlös

Det här inlägget postades i - C, - Min träning, - V, Allmänt, Foto&Film, Kidsen, Ridning, Träning. Bokmärk permalänken.