Hundar i massor

Söndag1

Söndag var en solig fin vårdag! Hej, hej våren!

Peggy fick följa med till Mellösa under kidsens gymnastik. Vi tog en promenad i samhället, mötte inte en enda hund men några människor. På en stor gräsplätt mitt i samhället passade vi på att träna och busa lite. Först träna med sitt, ligg, stanna och inkallning. Sen hittade vi en pinne och buset var igång! Kastade iväg den och jisses vad hon var på bushumör. Hon sprang efter den, hoppade och skuttade, kastade runt med både sig och pinnen. La upp en filmsnutt på Instagram, här på bloggen får ni nöja er med lite bilder ^^ Efter busstunden fortsatte promenaden som avrundades med ett snabbt besök på affären för lunch tillbehör innan vi knatade och hämtade kidsen efter sin gymnastik.

Söndag2

På eftermiddagen tog jag med mig Siri ut på en solopromenad, med en skogsvandring. Det var en glad hund men skötsam ändå. För att vara Siri. Hon drar tack och lov inte lika mycket när man går med henne själv, men när dom andra är med så drar hon som om livet hängde på det. Tycks inte spela någon roll hur mycket man tränar henne att gå i koppel, tillsammans med resten av flocken är allt glömt. Detsamma gäller Minna. Det var en skön promenad vilket som. Inga djur att jaga, inga möten, ingenting. Bara jag, Siri och fågelkvitter. Härligt!

Premiärgrillning igår!

Namnlös

Det här inlägget postades i - Lydnad, - Miljö, Allmänt, Foto&Film, Träning, Vilddjuren. Bokmärk permalänken.