Surprised!

Lördag

Plötsligt så händer det något nytt. Min fina make hade planerat något utan min vetskap. Barnvakt hade ordnats och allt. Jag visste inget om vart vi skulle eller vad vi skulle göra. Det var bara att göra sig i ordning (med mycket vaga hjälper om vad man kunde ha på sig) och sätta sig i bilen. Kidsen lämnades hos mamma/mormor och iväg for vi! Efter en bilresa på 1,5timme och en mindre felkörning så var vi framme. På Sundbyholms-travet i Eskilstuna för V75. En eftermiddag och tidig kväll tillsammans, bara vi två. Det var så himla skönt och så otroligt uppskattat! Själva spelandet gick inte så bra för karln min och åter lyckades jag pricka in en häst som skulle gå bra samt en som skulle gå dåligt (trots att den var högt spelad) Spelade jag på den som gick bra? Nä. Hade jag gjort det skulle jag fått typ… 8ggr pengarna eller nått sånt. Jimmy hade inte med den alls i sitt spel, höh. För övrigt kom den hästen tvåa. Och vi fick se ATG hästen Vinnie, den lilla söta i reklamen. Såg nyklippt ut. Söt var han. Och populär, en massa folk som var där och ville se honom.

Dagen avslutades med Melodifestivalens Final (makens val) och när han gått och lagt sig en väldigt dålig rulle på femman. Som alla andra kassa skräck (?) filmer som gått på femman varje lördag i veckor nu. Sharknado till exempel. Herregud! Att den ens fått bli en film! Och den var inspelad 2013! Inte lördagens film, men det är i samma kategori av kass.

Namnlös

Det här inlägget postades i Allmänt, Foto&Film. Bokmärk permalänken.