Barnens dag

Fredag

Hela fredagen gick lite i barnens tecken. På förmiddagen så åkte vi till affären jag och kidsen. Dom tyckte det var jätteroligt. Viktor sprang runt med scannern och scannade in alla varor, glad i hågen och han fick många andra kunder att le. Efter det så åt vi korv med bröd så hela handlingen blev lite av en utflykt. Dessutom gick dom båda fram och köpte varsin korv alldeles själva! *stolt mamma* grin Hem och lasta av alla varor och sen tog vi med oss Peggy och for till Mellösa. Kidsen skulle få cykla och samtidigt fick Peggy sig en promenad i samhället. Mitt under cykelturen stannade vi till på lekplatsen för bus, både hund och kids bus. Jag njöt mest av solen. Kidsen gungade, klättrade i klätterställning, åkte rutschkana och hade sig. Peggsan lekte med en pinne och sprang runt bland buskarna innan vi båda sen njöt av solen. När de små blev törstiga begav vi oss tillbaka hem till mamma/mormor för mellanmål innan det blev bus i badkaret. Vi har ju inget badkar hemma så ibland åker vi till mamma/mormor för att bada. Det är väldigt uppskattat.

Kan säga att det var skönt med ett tyst hus sen när kidsen gått och lagt sig. Glada småglin kan verkligen låta en hel del!

Namnlös

Det här inlägget postades i - C, - Miljö, - V, Allmänt, Foto&Film, Kidsen, Träning, Vilddjuren. Bokmärk permalänken.