Söndag i träningens tecken

Mörk bild på mig, men vill inte skrämma bort er 😉

Denna söndag startade kidsens gymnastik igen. Denna termin går dom i samma grupp så jag behöver bara lämna och hämta en gång nu. Den timmen som dom var där och hade skoj passade jag på att nyttja genom att träna med Peggy och Siri. Miljöträning! Hemma så möter vi inte direkt mycket, varken folk, andra hundar, cyklister and what not. Det händer, men väldigt sällan. I mellösa dock så finns dom överallt och dyker upp närsomhelst. Dessutom är det fullt av nya dofter. Så promenad i en annan miljö idag, och lär fortsätta med det på söndagarna medan barnen har sin gymnastik. Och fröken fluff då? Jo, Minna var ute i skogen tillsammans med maken. Det var jakt såklart. Nu börjar hon visst bli vuxen och förstå vad det är hon ska göra. Det tog tid, men det artar sig.

Detta följdes sen av, efter mellis för kidsen, mer träning. För egen del då. Härlig musik på hyfsad hög volym, Avenged Sevenfolds album ’Nightmare’. I stort sett ifred. Bara träna och svettas. Kidsen kom vid två tillfällen då dom ville ha hjälp med någon leksak, men annars lekte dom snällt på övervåningen så jag kunde träna ifred. Vilket var otroligt skönt! Och det kändes bra efteråt. 50min PW. Minimal känning i knät (som gjort ont av och till sedan snöskottningen) och minimal känning i rumpa/höft (något som kärvar där, vet ej vad. Ischias? nää, men kring det området typ). Vilket som kändes det bra! Får se hur det känns imorrn när jag vaknar. Har stallet imorrn också, så jag hoppas på bra underlag med minimalt med is.

Det här inlägget postades i - Miljö, - Min träning, Träning, Vilddjuren. Bokmärk permalänken.