Flera år senare

Sista hästbytet för terminen. Denna gång fick jag Julius. Fina lilla Julius. Jag har inte haft honom på en sådär sex år. Jag har haft två graviditeter imellan, blivit tilldelad andra och sen så blev han allvarligt skadad. Men nu så, nu får jag ha honom igen! Och han var lika mysig och go som jag mindes honom. Rent dressyrpass igår med skänkelvikningar, tagen bakdel, öppna, fram- & bakdelsvändningar. Jag kan inte vara annat än nöjd med Julle. Han gick väldigt fint. Hade lite svårigheter med fram- & bakdelsvändningarna. Först framdelsvändning; där fick vi knappt till det efter många försök. Men tillslut lyckades vi med det. Sen bakdelsväning; helt plötsligt kunde han framdelsvändning väldigt bra, haha. Eller så blev det en blandning av dom båda. Någon hyfsad bakdelsvändning fick vi till. Men jag är trots det väldigt nöjd med lektionen.

On another note. Jag är sjukt sugen på en ny tatuering. Funderar på motiv från dag till dag. Kan inte bestämma mig för vad jag vill ha, sådär exakt. Har olika idéer i huvudet, men inte så att det fungerar ihop. Men då jag inte har pengarna till att skaffa en ny at the moment, så är det ingen panik att komma fram med ett motiv. Jag har tid att få fram vad det är jag vill ha. Men jag är sugen. Åh så sugen! Vet vart jag vill ha den, så det är alltid något. Men sen så… ja… motiv. Om man ändå bara kunde rita själv, kunna skissa på egen hand och låta ens idéer få fritt spelutrymme. Det är ju svårt att förklara och beskriva för någon annan hur man tänker och hur man själv ser det i sitt huvud. Om ändå. Men jag får helt enkelt fundera vidae.

Det här inlägget postades i Allmänt, Ridning. Bokmärk permalänken.