Down low

Har en låg period just nu. Jag känner inte för någonting. Vill ingenting. Trött på allt och alla. Känner mig anti  Vill bara stänga ner, gömma mig, älta och se dagen långsamt passera förbi. På sin höjd glo på tv/film and nothin’ more. Något som inte är lätt med kidsen men när alla är i säng kan jag krypa ihop i soffan, en filt över mig och stänga av i några timmar tills jag blir trött nog för att gå och lägga mig.

Att gå på promenad är något som känns bra. Då kan jag få gå runt, utan att någon stör eller vill ha uppmärksamhet, och bara kunna gå. Inte tänka på nått. Vara avstängd men i rörelse. Idag fick Siri följa med till Mellösa för en promenad på annan plats. Glad i hågen var hon i blåsten. Skötte sig bra, med lite dragande i kopplet och ett skall på en mötande hund. Minna fick gå med förra veckan, tillsammans med mamma och Ebba. Även hon skötte sig fin fint. Och den promenaden skedde i varmare väder med sol och allt. Miljöombyte är trevligt, även om det bara är till Mellösa.

Nu eldas det för fullt, jag är frusen, te är drucket och jag ser, trots mitt humör, fram emot stallet ikväll. Där om något får jag annat att tänka på som inte rör något annat. Där är det bara hästen som gäller.

Det här inlägget postades i - Miljö, Allmänt, Foto&Film, Träning, Vilddjuren. Bokmärk permalänken.