Träning in public

Efter att kidsen blivit lämnade på dagis tog jag och Peggy en promenad/träningsrunda i Mellösa. Miljöträning för fina Peggsan. Och så passade man på att njuta av det fina vädret och få en annan miljö att promenera i då vägarna här hemma är få och tråkiga. Med mig hade jag godis, löplina och såklart poopbags då man ska plocka upp efter sig i samhället. Peggy var utrustad med sitt nya fina halsband som jag bara var tvungen att köpa. Vi promenerade i samhället, mötte folk och hundar, vi tränade på en öppen gräsyta och lite då och då under promenadens gång. Basic stuff som sitt, kontakt, ligg, stanna och så. Hon skötte sig jättefint  Imorgon ska nästa hund få sin miljöträning, får se hur det går för henne då. Väl hemma fyllde vi båda på med vatten innan Peggy vilade och jag plockade disk och rensade lite i köket. Lunchen intogs sen på altanen, Pasta med krämig laxsås *yum*

Det här inlägget postades i - Lydnad, - Miljö, Foto&Film, Träning, Vilddjuren. Bokmärk permalänken.