Farlig monsterlucka

Dagarna kommer och dagarna går. Minna växer så det knakar, tycker hon har blivit jättestor under den korta tid hon bott hos oss. Snart är hon ju inte valp längre utan unghund. Jisses. En tonåring i huset blir det då  Men hon är just nu en jättego hund, duktig kring barnen och inte särskilt bitig på händer och så, saker däremot plockar hon mer än gärna och tuggar på. Idag så har det blivit lite hundgårdsträning. Hon sa inte ett knyst utan knallade runt där inne med Siri, precis som dom gör på tomten. Hundluckan däremot var läbbig och hon vågade sig inte på att gå genom den om jag inte höll upp luckan. Så där blir det mer träning med.

Kidsen går sin sista vecka på dagis nu innan dom kommer ha sommaruppehåll. Jag ska ju börja jobba på måndag och Jimmy kommer nu vara hemma hela sommaren, så barnen ska få lattja en hel del med sin pappa i sommar. Ser fram emot att få jobba. Ska bli så sjukt skönt att få komma ut ur den inrutade vardagen man har nu och få se annat, få tillfälle att umgås och prata med vuxet folk och få lite distans till barnen. Tror jag kommer uppskatta deras sällskap mer om jag inte är med dom hela dagarna. Efter nästan tre år hemma så börjar det tära rejält på mig. Humör och tålamod har fått sig en törn.

Det här inlägget postades i - Valp, Allmänt, Träning, Vilddjuren. Bokmärk permalänken.