Vett i andra änden

Minna ställer Peggy och Siri som bara ser frågande ut 

Att gå med dom alla tre på en promenad visade sig inte vara det lättaste. Kändes som ett gympass, kombinerat med gymnastik, sånt där då man snurrar runt med band på en pinne. Fast jag hade en valp i ett koppel. Siri pigg som alltid i början av en promenad hade kopplet spänt så mycket det gick, försökte komma åt platser som såg särskilt intressanta ut. Peggy skötte sig fint i vilket fall. Sen med den snurrande ivriga lilla Minna som sprang kors och tvärs, mellan deras ben, framför deras ben, framför mina ben, bakom oss alla, snodde in sig, snodde in dom, Peggy och Siri som klev över Minna, Minna som snubblade på koppel, Minna som ville busa med Siri och jag vet inte vad. Det var en kort promenad, men kändes så mycket längre. Tror bestämt att det får bli enskilda promenader för den lilla plutten tills hon fått koppelvett på promenader och blivit lite större så kanske Peggy och Siri inte nonchalant kliver över henne.

För övrigt så har Siri och Minna funnit varandra. De två hänger ihop ute på tomten, och givetvis så lär Siri henne alla dumheter som att gräva och så. Men så leker Siri med lilla pluttas också, så det får väl gå ett ut. Även om det grävs överallt. Peggy är nog nöjd med att Minna springer efter Siri och inte henne. Men det går bättre mellan dom två också, lite mer acceptans.

Det här inlägget postades i - Valp, Träning, Vilddjuren. Bokmärk permalänken.