Mer bilder och text

 

Var över igår och besökte min systerson  Åh vad han var liten! Ingen av mina två var så små (speciellt inte Viktor) och ändå skiljer det endast ungefär 300g mellan honom och Cecilia. Konstigt det där. Men han var så söt så. Så puttenuttig. Eller alien om man ska välja vad brorsan skulle sagt  Vet inte om jag får slänga upp en bild på honom, så det väntar jag med. Men jag är moster. Inte helt van att kalla mig det men jag vänjer mig nog snabbare än vad dom gör vid att kalla sig mamma och pappa.

Har bara ett barn hemma inatt. Cecilia är iväg till mormor och provar på campinglivet. Mamma/mormor skulle vara ensam inatt i husvagnen då pappa/morfar kommer imorgon efter han slutat jobbet. Så tösen ska hålla sällskap. Nyfiken på att höra imorrn hur det har gått. Det blir ju lite andra omständigheter där än hemma. Så vi får se. Hon hade i alla fall inga problem som helst att vinka hej då till mamma sin. Lite vink och sen full fart iväg på upptäcksfärd med mormor efter sig.

På dagens promenad fick kameran följa med. Inte alltid den hänger med men idag så. En varm promenad, trots att klockan bara var strax efter nio. Tittade på lite hästar som var ute i en hage och poserade lite (såklart) Har turligt nog inte så mycket som kan störa på våra promenader då man sällan möter någon, människa som djur. Idag dock så stötte vi på en katt och en pojke (husse?) som Siri gärna ville hoppa på (katten alltså, inte pojken) och sen längre fram en joggare som så fint påpekade med ett leende att jag kanske skulle behöva fler händer. Fullt förståligt. Tre hundar, en dotter som springer runt och så vagnen att skjuta på. Ibland har jag för få händer

——————————————————-

Peggys stå träning

Dag 2
Första passet och första repetitionen satte hon sig ner. Resterande fyra repetitionerna stod hon upp. De andra fyra passen stod hon upp hela tiden. Idag var hon jätte duktig! Verkade som hon kopplade mer idag vad jag var ute efter. Kändes jätte kul. Och hon är så ivrig att arbeta med mig. Varje paus så följer hon efter mig, väntar på klick och godis. Att det är paus verkar hon inte ens märka av.

Dag 3
Första passet så satte hon sig ner två gånger innan och efter klick. Därefter stod hon upp så fint. Vid pass tre kom hon fram och satte sig ner. Vände då henne ryggen och gick några steg bort för att markera att det inte var det jag ville. Hon kom då denna gång och förblev stående vilket jag snabbt klickade och berömde. Har inte mycket att anmärka på mer än att hon fortfarande sätter sig ner vid första passet.

Det här inlägget postades i - C, - Lydnad, Allmänt, Foto&Film, Träning, Vilddjuren. Bokmärk permalänken.