En lyckans dag!

Först och främst, jag har blivit MOSTER  Systra mi Heidi och hennes karl Daniel fick sig en liten son inatt. Ett jättestort GRATTIS till dom nyblivna föräldrarna!

Sen så påbörjades Peggys träning idag. Ny vecka, nya tag som det var sagt. Vi fortsätter nu med stå träningen, som påbörjades för ett tag sen. Kommer även lägga in något annat för att variera det hela. Men denna vecka blir mycket stå. Och så vill jag få in ett spår pass också, men får se hur det blir. Vi hade tur. Solen sken när vi tränade och när vi gått in och jag satt mig i soffan med en glass, så kom regnet. Ibland ska man ha flyt.

Dag 1
Körde fem pass á fem repetitioner. Första och tredje passet så satte hon sig på en gång så jag fick ta ett steg mot henne för att få henne att stå. Det är väldigt svårt att klicka rätt då hon är sjukt snabb att sätta sig. Hon liksom skuttar från sitt till sitt utan att stå någongång. Det gäller att vara snabb. Andra och fjärde gången så fångade jag henne i stå, innan hon hann förstå att vi började ett nytt pass. Då förblev hon stående och jag klickade i snabb följd. Femte och sista gången så kom hon till mig och förblev stående (!) så jag var snabb på att klicka och berömma henne. Valde att sedan avsluta träningen när vi var på top

Det här inlägget postades i - Lydnad, Allmänt, Träning, Vilddjuren. Bokmärk permalänken.