Soligt och fint

Igår var det en läsdag för Cecilia. Vi plöjde igenom en hel hög med böcker på morgonkvisten. Fick mig att fundera på att vi kanske ska ta och uppdatera hennes böcker. Gå upp en årskull så att säga. Lite mer sagor och berättelser. Hon verkar gilla det numera. En tripp till bokaffären eller biblioteket får planeras in.

Siri fick sig en cykeltur igår, 4,5km. Det var härligt väder sådär på kvällskvisten. Funderar på om vi ska ta milen snart igen. Det var ju ett tag sen nu. Får se vilken kväll man planerar in den. Träningen med Peggy ligger just nu lite på is. Känner att jag inte har orken och engagemanget att träna just nu  Lite trist men det känns bättre att träna på topp (så att säga) än att hålla på lite halvtaskigt med stora mellanrum. Spårträningen är den jag helst vill komma igång med så där måste jag se till att planera in tid och barnvakter. Vill spåra minst 1ggr/vecka men helst 2ggr/vecka. Tur att semestertider är på gång. Får hoppas att Peggy fortfarande kan och är duktig så man inte behöver börja om helt från början.

Barnen har fått sig en lång dag hos mormor idag. Släppte av dom runt tio tiden på förmiddagen innan jag for till gymmet. När jag kom tillbaka så var det läggdags för Viktor så han fick sova där. Och då kan man ju inte åka hem när lillkillen sover så Cecilia och jag fick gott vänta ut honom (vilket vi inte hade något emot alls). Cecilia tog inte en lur efter maten så vid tjugo i tre taget så somnade hon i mormors famn  då orkade hon inte längre. En kvarts sömn blev det innan hon vaknade för att mormor rörde på sig. Tur det för morfar hade kommit hem från jobbet. Strax efter fyra styrde vi kosan hemmåt för att träffa pappa och starta igång grillningen. Nu slappar man i varma vardagsrummet, barnen är i säng och jag funderar på att ta lite glass. Blåbärsglass, mums!

Det här inlägget postades i - C, - Min träning, - Viltspår, Allmänt, Träning, Vilddjuren. Bokmärk permalänken.