Äntligen vår!

Nu känns det som om våren har kommit. Tvätt kan hänga ute och torka, grillen kan användas, ytterdörren kan stå öppen och Cecilia kan få springa ut och in som hon vill. Hundarna ligger mest och solar nu i värmen, utom Ebba som ligger här bredvid mig på altanen i skuggan. Lunchen intogs på altanen, till tösens glädje då hon slapp gå in. Viktor rullar runt i sin gåstol, nöjd som få. Så himla skönt att det äntligen går åt rätt håll!

Träningen med Peggy fortskrider. Hon verkar förstå grejen med kontakt och så fort hon förstår att vi ska träna är hon snabb på att sitta ner och se på mig. Hon är ivrig. Tänkte börja träna på stå, utan krav att se på mig (fast det är ju ett plus). Så får vi se hur snabbt hon fattar det. En hund som endast blivit tränad i sitt och ligg kan ha lite svårt för stå. Men vi ska nog klara av det med. Lite godis som motivation så förstår hon nog snart.

Det här inlägget postades i - C, - Lydnad, - V, Allmänt, Träning, Vilddjuren. Bokmärk permalänken.