Lite träning

Tog med mig Peggy till brevlådan en sväng. Bara hon och jag. Utan koppel. Tänkte testa henne, träna och se hur lydig hon är. Om hon fortfarande lyssnar eller om hon numera struntar i en. Tyvärr är hon lite ignorant i huset (de andra två också) och jag tror det har att göra med de andras blotta närvaro. Vilket fall som helst så tänkte jag se om hon fortfarande lyssnar på mig. Och det gör hon. Hon var så otroligt duktig  Hon gick fint bredvid mig, lyssnade varje gång jag sa något och tittade på mig titt som tätt. Ingen konstant ögonkontakt, men det kräver jag inte av henne i den situationen. Varje gång jag stannade, och på samma gång med ett ljud bad henne göra detsamma, så stannade hon, tittade på mig och ibland satte sig ner. Trots bilar som passerade och alla goda dofter runt omkring. Var jättenöjd med henne efteråt och känner att det bådar gott inför framtida träning på tomten.

Det här inlägget postades i - Lydnad, Träning, Vilddjuren. Bokmärk permalänken.